8. októbra 2013

for the champion

             Pleť! 

Jeseň je už tu ale chladné dni pripomínajú zimu.Ako asi každá viete, v zime, zimnej jeseni ale aj cez chladnú jar by sa nemali používať hydratačné krémy. Dôvod je ten že hydratačný krém obsahuje vodu. V zimných dňoch táto voda na našej pleti zamŕza a tým pleť trpí. Práve preto cez zimu používajte iba krémy ktoré nie sú hydratačné.
Zamerajte sa na tie ktoré pleť regenerujú! Odporúčam buď Astrid alebo Niveu. Pre tie ktoré máte suchšiu pleť radím radšej Astrid ktorý je viac mastnejší. Sú ľahko dostupné a za výbornú cenu! ;)
                                                                      



  Akné!

Akné postihuje najviac  ľudí v období puberty, kedy je zvýšená činnosť hormónov, ale nezriedka sa vyskytuje aj u dospelých. U dievčat sa toto ochorenie zvykne zhoršiť v čase pred menštruáciou. Akné sa väčšinou vyskytuje na tvári, krku, niekedy na chrbte, hrudníku či na ramenách...


Liečenie akné

Je potrebné vylúčiť alebo aspoň obmedziť potraviny s vysokým obsahom jódu, kravské mlieko, margaríny a hlavne mastné jedlá. Odporúča sa jesť veľa čerstvého ovocia a zeleniny, doplniť vitamín A, C, E, zinok a nezanedbávať pitný režim. 


Terapie:

  • urinoterapia - používa sa vlastný odstáty moč 1 až viac dňový - čím je moč starší, tým viac amoniaku sa z neho uvoľní a ľahšie sa vstrebáva do kože, ktorý sa natiera na pokožku, alebo prikladá vo forme obkladov. Nebojte sa baby :) terapií je viac ale mňa najviac zaujala táto. :DD O.o 


Čo používam na akné ja? 

Myslím že každá z nás si potrpí na pleti. ;) Aj ja sa ju snažím udržiavať čo najlepšie v "kondičke"  aby som nevyzerala ako psí čumák! -_-  Na fotke uvidíte čo používam možno v blízkej budúcnosti spravím ajnejakú recenziu. :) 


Autumn outfits

Keďže je už tá jeseň v plnej kráse dúfam že vám poradím niečo na zlepšenie vášho vzhľadu. (nie som žiadny expert). Túto jeseň letia drdlíky a obrovské šatky ktoré zvýraznia vaše prednosti. ;) Nebojte sa experimentovať! Vytiahnite staré saká a kombinujte. 

 


























Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára